Професионално почистване на дома и офиса

Професионалното почистване на Вашият дом или офис е важно за уюта, чистотата, комфорта на бизнеса Ви и Вашето здраве!

професионално-почистванеЧистотата играе голяма роля за комфорта на Вашия дом или офис, но много собственици на жилища просто нямат време да изпълнят тази задача поради натоварения си начин на живот. Ние от фирма ВМВ-2 признаваме, че чистият дом е щастлив дом, поради което с гордост предлагаме цялостни услуги за почистване на дома.

ВМВ -2 сме лидери в сферата, професионално почистване, сметосъбиране и сметоизвозване, доверено име в услугите за почистване. От 2010 г. извършваме услуги по професионално почистване на къщи, домове, офиси, администрации и др. според желанията на нашите клиенти.

Изготвяме персонализирани планове за професионално почистване на къщи без договори.

професионално-почистване-на-домаНие осъзнаваме, че всяко семейство и бизнес има свои собствени предпочитания и потребности, така че ние приспособяваме всички Ваши конкретни изисквания към Вашия план за професионално почистване. Винаги, когато искате да актуализирате плана си за почистване, просто се свържете с нашия екип.

Докато някои компании за професионално почистване използват предварителни разписани планове за почистване, ние сме  гъвкави в това отношение и сме в състояние да почистваме цялата Ви къща всеки път, когато пристигнем при Вас. Въпреки това, сме отговорни в работата си и всеки път полагаме максимално старание да удовлетворим всички Ваши изисквания за едно перфектно професионално почистване. Ние ще работим с вашите предпочитания за почистване в допълнение към Вашия график, за да гарантираме, че вашите нужди са съответно приоритетни и ние осигуряваме постоянно, високо качество на чистота във Вашия имот всеки път когато си тръгнем.

Ползи за здравето на услугите за професионално почистване.

професионално-почистване-на-мека-мебелКато професионална компания за почистване, ние се гордеем със способността си да намаляваме бактериите, алергените и други микроби, които могат да разпространят болести във вашия дом. Нашите професионални чистачи разполагат с необходимите материали, за да избавите дома си от вируси и алергени във въздуха.

Според Националния център по заразни и паразитни болести, всяка година само в България се отчитат приблизително 3 милиона настинки. ВМВ-2 се стреми да намали този брой, като помага на хиляди семейства в цялата страна да живеят по-чист и по-здрав живот.

За да се предотвратят настинки, NCIPD  препоръчва на вас и вашето семейство:

  • Мийте редовно ръцете си
  • Правете упражнения за раздвижване на тялото
  • Хранете се разнообразно и балансирано
  • Почиствайте дома си редовно

Нашите професионални чистачи на къщи знаят къде в жилищата най-често се намират риновирусите и други инфекциозни бактерии. Ние не само предоставяме професионални услуги, които премахват тези токсини, но също така използваме методи, които държат праха под контрол и помагат за предотвратяване на връщането на бактериите.

Използване на правилните продукти

професионално-почистване-с-качествени-препаратиТъй като ние се грижим да направим дома ви възможно най-чист и приятен, екипът ни отделя време, за да гарантира, че правилните продукти се използват по всяко време. Много евтините почистващи препарати се разреждат и оставят остатъци след себе си, докато концентрираните професионални почистващи препарати, които използваме, са много по-ефективни. Ние също така се радваме да вземем предвид Вашите предпочитания, ако предпочитате да използваме гъвкави решения за екологично почистване.

С повече от 25 години водещ отраслов опит, нашите отзиви говорят за качеството ни на работа. Нашите клиенти знаят, че могат да разчитат на нас, за да се уверят, че всичко е на мястото си и искрящо чисто, когато си тръгнем.

Услуги за професионално почистване

качествено-професионално-почистване-на-баня-и-фугиВъв ВМВ-2 признаваме колко натоварен може да бъде животът. Ето защо ние проектираме пакети за почистване на услуги въз основа на Вашите специфични предпочитания. Без да е необходимо да задавате постоянен план за почистване, можем да се адаптираме към Вашия график, в случай че решите да увеличите или намалите честотата на нашите услуги. Наша работа е да улесним живота Ви и се стремим да го направим възможно по най-безгрижен начин.

Въпреки че можем да персонализираме вашия план за почистване според вашите нужди, повечето клиенти планират редовни услуги за почистване:

  • Веднъж седмично – Това е популярно решение за натоварените домове.
  • През седмица – Тази услуга работи най-добре за помощ при общо поддържане.
  • Веднъж месечно – Ние ще Ви почистваме вкъщи точно когато имате нужда.

Повечето от нашите клиенти предпочитат рутинни посещения от нашите професионални чистачи. В зависимост от това каква активност има Вашият дом, офис, нашите седмични и двуседмични услуги може да са най-доброто решение за Вас. Те ще Ви дадат повече свободно време в натоварения Ви график, като същевременно намаляват отрицателните фактори, някой от който бактериите, алергените, прахта и други нездравословни вещества влиаещи върху Вас и Вашето семейство.

От дълбоко професионално почистване на вашата кухня и бани до смяна на спалното бельо, ние излизаме над и отвъд, за да гарантираме, че нашите клиенти се чувстват максимално комфортно в прясно почистените си домове.

Персонализирани планове за почистване, отговарящи на вашите нужди

професионално-почистване-на-подови-настилкиНатоварените графици затрудняват намирането на време за поддържане на Вашия дом. Най-добрият начин да гарантирате, че домът Ви винаги е чист и подреден, е като наемете нашия екип във ВМВ-2. Независимо дали имате нужда от седмични, месечни или случайни професионални почистващи услуги, нашите специалисти ще Ви оставят да се чувствате комфортно и да се гордеете с Вашето пространство.

Тези услуги са идеални за:

  • Резиденции
  • Офиси
  • Администрации
  • Ваканционни домове
  • Къщи
  • Airbnb
  • Имоти под наем
  • Апартаменти
  • Квартири


Насърчаваме ви да ни дадете колкото се може повече инструкции, за да може нашите сътрудници да съставят план, съобразен с Вашия дом, нужди и предпочитания.

Ето какво включват нашите услуги по домакинство:

Прахосмукачка – Почистваме всички етажи във всяка стая. Това включва стълби, килими, твърди настилки, ламинат и плочки. Ще почистим трохи, замърсявания, коса, козина от домашни любимци и прах.

Прах – Обезпрашаваме всяка повърхност на Вашия дом, за да намалим алергените. Това включва мантии, рамки за картини, осветителни тела, вентилаторни перки, первази на прозорци, гардероби, скринове, странични маси и други. Ще премахнем паяжините в ъглите на тавана и ще гарантираме, че няма да останат петна.

Моп – Почистваме подове от твърда дървесина, плочки и ламинат.

Санитарно професионално почистване – Обезпаразитяваме често използвани повърхности и зони като тоалетни, кухненски плотове и дръжки на вратите.

професионално-почистване-на-кухнятаИзбърсване – обезпаразитяваме и почистваме кранове за баня, мивки, огледала, плотове и околните райони. Ние почистваме сапунени следи и мухъл от плочки, фугирани повърхности и стъклени врати за душ и душ кабини, цялостно професионално почистване на санитарното помещение включително стенни облицовки. В кухнята почистваме горната част на печката, контролните бутони, шкафовете, плотовете и гърба. Почистваме пръските от мазнини и храни във вашата микровълнова фурна и външността на всички уреди.

Последни стъпки – Изпразваме всички кошчета, подреждаме всички аксесоари и декорация в подреден вид.

Допълнителни услуги по почистване на дома

Има редица услуги по домакинство, които могат да бъдат добавени към вашия обикновен план за почистване, включително почистване на фурна, почистване на хладилник и смяна на спалното бельо. Препоръчваме да се свържете с нас, за да се уверите, че услугата се предлага. Ако е така, уведомете ни, че искате да го добавите при следващото си почистване.

Със своите чисти домове и доволни клиенти, ВМВ-2 е най-добрият избор за домакински услуги, проектирани да отговарят на Вашия бюджет и график. Работим в тясно сътрудничество със собствениците на жилища, собствениците на имоти под наем и собствениците на ваканционни жилища, за да създадем персонализиран план за почистване, който да отговаря на техните уникални нужди за почистване.

Професионалното почистване е важно за Вашето здраве.

Изготвяме персонални планове за професионално почистване.

Ползи за здравето от професионалното почистване.

Използване на правилните продукти за професионалното почистване е важно.

Услуги за професионално почистване без обвързване.

Планове според нуждите за професионалното почистване.