Транспортни услуги в София и страната

Ние от ВМВ-2 не спираме своето развитие и предлагаме на нашите клиенти транспортни услуги на мебели, багаж, машини, техника, офис оборудване и др. за София и страната на конкурентни достъпни цени. Разполагаме с бусове, склонни сме да удовлетворим всяко Ваше изискване, извозваме и битови отпадъци. Можете да ни се доверите за всякакви транспортни дейности в София и страната.

Транспортни услуги в София

  • Превоз и доставка с наш шофьор в София и област София: от 30 лв. до 70 лв. за 1 курс – фиксирана цена според разстоянието между адресите и вида на желаното превозно средство. Услугата включва един адрес на товарене и разтоварване без ограничение на времето.
  • При наличието на няколко адреса или няколко курса в един работен ден, разполагаме с изгоден за Вас вариант: „Услуга на час“. Цените за бус управляван от наш професионален шофьор са: 20 – 25 лв./час с минимално време за наемане 2 часа.

Транспортни услуги в страната 

Предлагаме товарни транспортни услуги от София до всички населени места в страната и обратно към столицата.

  • За превози от 100 до 200 км. разстояние: от 0.50 до 0.70 лв./км.
  • За доставки от 200 км. до 350 км. разстояния: 0.50 – 0.65 лв./км.
  • За дестинации над 350 км. – от 0.45 до 0.60 лв./км.

Заплаща се разстоянието в двете посоки! Ще ви изготвим оферта с крайна цена за транспорт до всяка част на града или страната.

 Какви товари превозваме?

Извършваме превоз на всякакви товари до 1500 кг. като: мебели, багаж, лично имущество, офис обзавеждане, тежки машини, търговско оборудване, стоки, апаратура, строителни материали и съоръжения, предмети на изкуството, палетни пратки, битова и професионална техника и много други.

Всяка услуга включва:

  • Помощ от шофьора при подреждане и укрепване на предметите-товара.
  • Точен час на пристигане.
  • Опитен шофьор – хамалин (при нужда за товаро-разтоварване)

Свържете се с нас на тел. 0888 99 55 45 за индивидуална оферта с точна цена. В зависимост от вида на товара и желаната дестинация ще Ви предложим най-добрата оферта.