Повече от 25 г. опит със сметосъбиране, сметоизвозване и професионално почистване.

За нашата компания.

„ВМВ – 2” ЕООД е фирма за почистване, която работи и се развива в областта на сметосъбиране и сметоизвозване, еднократно и абонаментно професионално почистване на домове, офиси, жилищни и администратини сгради, пране на дивани, пране на килими.
Дружеството е основано през 2006 година. Богатия си опит в сферата на сметоизвозване и сметосъбиране фирмата притежава от своя предшественик ЕТ „ВМВ – Венеамин Тодоров”, която е създадена в началото на 90 – те години с основен предмет на дейност сметоизвозване.

Развитие в професионалното почистване.

През 2010 година стартира нашия втори проект – „Професионално почистване”.
Целта на „ВМВ – 2” ЕООД е да се развива и усъвършенства в предлаганите услуги, да бъде добър и коректен партньор за своите клиенти. Стремим се да бъдем модерна компания, отговаряща на изискванията на клиентите си, да се отличаваме с прецизност и точност в предлаганите от нас услуги.
С нашите действия в сферата на сметосъбиране, сметоизвозване и професионално почистване, като крайна цел сме си поставили да Ви осигурим по-чиста и комфортна обстановка, по-чиста и защитена природа и околна среда, защото чистотата е не само здраве, тя е стил, тя е уют, тя е начин на живот.
Фирмата разполага с необходимите разрешителни /лицензионни/ документи, технически ресурси и квалифициран персонал за извършване на дейностите си.

Фирма за професионално почистване

Целта е да бъдем лидер в областта. Да ви предоставим безупречни, надеждни и ефективни решения в съответствие с Вашите нужди.

Сметосъбиране и сметоизвозване

Постоянно развитие и стремеж към съвършенството, което заслужавате, предоставено от нашия обучен и квалифициран персонал.

Ако не сте удовлетворени, моля споделете мнението си с нас,
а ние ще се постараем да останете доволни

Свържете с нас

Защо да изберете нас?

Изберете ни заради нашата репутация за отлични постижения. Повече от 25 години градим име за качество и обслужване на клиентите. Клиентите, които обслужваме, разчитат на нас за подробно ориентирани и последователни почистващи услуги, всеки път, когато почистваме домовете им.